EL REPTE

T’atreveixes a superar el repte Escape City Esferium?

Objectiu

Recuperar l’Esferium i tornar-lo sencer a l’Abadia de Sant Elion després de superar les 5 proves plenes d’enigmes situades a diferents localitzacions “secretes” de la ciutat.

Recursos per escapar

La nostra obligació és posar-vos-ho difícil. Des de bon començament us proporcionem recursos que us ajudaran a arribar a l’Abadia amb l’Esferium:

  • El Còdex Esferium és imprescindible. És el manuscrit que conté les pistes sense les quals no podreu resoldre els enigmes que us plantegem.
  • A l’Escape Bag teniu menjar i beguda perquè en tot moment esteu “on fire”., Dins trobareu, juntament amb el Còdex Esferium, la clau per resoldre definitivament el repte!!!

Comencem?

Tots els equips amb el check-in fet i amb els vostres Còdex Esferium i Escape Bag, heu d’estar davant l’Abadia de Sant Elion a l’hora que us indiquem.

Després de donar-vos la benvinguda i les darreres instruccions, es dona la sortida i el rellotge comença a descomptar el temps que teniu per superar el repte, tic, tac, tic, tac, tic, tac…

Al vostre Còdex Esferium trobareu un codi QR que haureu de llegir amb el vostre mòbil per saber on realitzareu la primera prova. Aleshores ja podeu anar cap al lloc, preparats i amb tots els sentits activats. A veure què us trobeu!!!

Les proves

A cada prova us espera un Escape Master de l’organització. Mireu, escolteu, descobriu, toqueu, remeneu, pregunteu… i amb l’ajuda del Còdex Esferium i la vostra intuïció, intenteu resoldre-la.
Això sí, sempre, sempre, sempre, seguint les nostres instruccions i respectant les indicacions “NO TOCAR”.

Quan resolgueu la prova, heu d’apuntar el codi al vostre Còdex Esferium i ensenyar-li a l’Escape Master. Si és correcte, ell us donarà un nou codi QR que us desvetllarà on serà la següent prova… i així, prova a prova, fins al final!!!

Important: si en algun moment teniu la temptació de “mirar” altres equips que estan fent la mateixa prova, tingueu en compte que no tots els equips resoldreu els diferents enigmes, ni validareu les proves amb les mateixes respostes, seqüències, resultats o codis. Potser esteu perdent un temps massa valuós…

Anem acabant…

Si supereu totes les proves, recuperareu l’Esferium, el podreu tornar sencer a l’Abadia i, si encara esteu a temps, haureu supe rat el repte!!!

Esperem veure-us a tots… o potser no!!!