QUI SOM

Escape City és una proposta de Playful Events. Ens dediquem a crear i produir esdeveniments lúdics per a tots els públics, sempre amb un sol objectiu: oferir als participants experiències divertides, intenses i molt emocionants, que puguin recordar durant molt de temps.

Al capdavant de l’equip que treballa en cada edició d’Escape City, estem dos professionals amb una llarga trajectòria en l’organització i comunicació d’esdeveniments:

ÀLVAR COMERMA

Event Manager/Director Creatiu

Expert en publicitat, creativitat i direcció d’art, des de fa més de dues dècades col·laboro amb empreses de sectors i dimensions molt diverses a comunicar les seves marques, ja sigui a partir d’un logotip, d’una campanya o d’un esdeveniment.

M’encarrego de la comunicació d’Escape City amb els participants, institucions i patrocinadors de cadascuna de les edicions, de la imatge integral de l’esdeveniment i de la creació i coordinació de les proves.

ROMÁN LÓPEZ

Event Manager / Director d’Operacions

Amb una experiència en organització d’esdeveniments de més de 25 anys, des de Share Events assolim els objectius de màrqueting i comunicació d’empreses, organismes i institucions, dissenyant i produint esdeveniments que creen valor social, amb recursos de l’economia social.

M’encarrego de la producció i logística de les diferents edicions d’Escape City, tant pel que fa a la gestió de recursos materials, com a la gestió de l’equip humà que les fa possible.